Je vrienden snel betalen via Florin

Iedereen minder balen van betalen, rekeningen delen en terugbetalen

Wat was je IBAN ook alweer?

Die vraag is verleden tijd. Met Florin kan je direct naar telefoonnummers overmaken, rekeningen delen en specifieke bedragen terugbetalen. Zo wordt betalen net zo'n no-brainer als een berichtje sturen.

Was gezellig!

Ja zeker. Ik krijg nog 20 euro van jullie. Je kunt het overmaken op: NL75INGB2359352

Yes, ik maak het zo over!

Mark, kan jij het geld nog overmaken?

Deze chats heb je voortaan niet meer!

Veilig met iedere bank en chat-app

Florin werkt met alle banken, chat-apps en telefoons. Aanmelden kost niks, is zo gedaan en werkt via de versleutelde technologie van iDeal. Ook iemand die Florin nog niet heeft, kan jou gewoon terugbetalen.

Maak geld een beetje gezellig

Gebruik foto's, emojis en tekst om je betalingen en betaalverzoeken te verrijken met details die je niet aan je bankierenapp toevertrouwt.

Van bureaucratisch naar automatisch

Florin helpt jou bijvoorbeeld om je vriend die de taxi heeft voorgeschoten snel terug te betalen, de afrekening van een weekendje weg te versoepelen of de bierrekening te delen zonder IBANS uit te wisselen.

Veelgestelde vragen

Stuur ons een email

Is Florin veilig?

Florin vraagt elke keer als je de app opent om je Florin pincode. Die staat versleuteld op je telefoon en onze servers. Florin is gekoppeld aan je bankrekening en maakt gebruik van de versleutelde techniek van iDeal.

Kan ik met iedereen rekeningen delen?

Ja! Je kunt rekeningen delen met iedereen van wie je het telefoonnummer hebt. Florin werkt ongeacht welke bank, chat-app of telefoon je vrienden gebruiken.

Moet ik geld op Florin zetten?

Nee, want Florin is juist géén wallet. Meld je eenmalig aan met je IBAN en je kan Florin de rest van je leven gebruiken als betaalapp naar al je vrienden.

Verkopen jullie mijn gegevens?

Nee. Florin verdient nu nog geen geld, maar in de toekomst willen we Florin ook aanbieden in winkels en horeca. Dat is pas interessant als genoeg mensen Florin gebruiken. Help ons dus!

Meer weten over hoe betalen werkt?

Vragen over betalingen

Meer weten over veiligheid?

Vragen over privacy

Andere vragen?

Bekijk alle FAQs